Tessa Ham
Tessa Ham Fotografie 9 sep 2018

#Frootografie: de mooiste foto’s van week 36

Op ons Instagram-account delen we elke week de meest mooie foto’s die we tegenkomen op de app. Niet alleen van professionele fotografen, maar ook van hobbyisten. Deze prachtige kiekjes wilden we je niet onthouden.

Plekje op onze Instagram? #Frootografie

Wij houden van fotografie en willen fotografen graag een podium geven. Wil jij je werk terug zien op Froot.nl of op onze Instagram-pagina? Via de hashtag #Frootografie kun je meedingen voor een plekje op Froot. Mooie fotoseries plaatsen we op Froot.nl, losse foto’s op Instagram. Wat je vooral moet onthouden: gebruik de hashtag #frootografie en tag @frootnl. Meer informatie vind je hier.

https://www.instagram.com/p/BnTZX4PnPID/?taken-by=frootnl

Dit bericht bekijken op Instagram

@arisca_photography maakte deze mooie foto in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Die locatie is een goede tip voor fotografen die wilde vossen en hertjes op de foto willen zetten! 📷 Ook een plekje op onze feed? Tag @Frootnl en gebruik de hashtag #frootografie!

Een bericht gedeeld door Froot.nl (@frootnl) op

https://www.instagram.com/p/BnOP578Ck7-/?taken-by=frootnl

https://www.instagram.com/p/BnJlmGTn_Rh/?taken-by=frootnl

@77margarita77 maakte deze foto van een bosbrand in Californië. Ook een plekje op onze feed? Tag @Frootnl en gebruik de hashtag #Frootografie!

94 Likes, 7 Comments – Froot.nl (@frootnl) on Instagram: “@77margarita77 maakte deze foto van een bosbrand in Californië. Ook een plekje op onze feed? Tag…”

https://www.instagram.com/p/BnYeTJGHOwn/?taken-by=frootnl

https://www.instagram.com/p/BnZAXS8H_PK/

Volg jij ons eigenlijk al op Instagram?

Reageer op artikel:
#Frootografie: de mooiste foto’s van week 36
Sluiten