Tessa Ham
Tessa Ham Fotografie 12 aug 2018

Frootografie: dit waren de mooiste Instagram posts van week 32

We houden je bij Froot op de hoogte van alle mooie dingen die er in de wereld gebeuren én worden gemaakt. Op ons Instagram account delen we daarom elke dag de meest vette fotografie en toffe architectuur. Dit waren de mooiste posts deze week.

Plekje op onze feed? #Frootografie

We barsten in Nederland van het talent en dat willen wij graag een podium geven. Wil jij de wereld kennis laten maken met jouw fotografie of kunst? Tag dan @Frootnl en gebruik de hashtag #Frootografie.

Je hebt fotografen die je verliefd laten worden op elke plek die ze op de foto zetten. @richard_beresford_harris is daar één van. 👌🏽

Een bericht gedeeld door Froot.nl (@frootnl) op

Heerlijk symmetrisch, deze foto van @vasilmann. De fotograaf maakt nog veel meer van dit soort feestjes voor het oog.

192 Likes, 4 Comments – Froot.nl (@frootnl) on Instagram: “Heerlijk symmetrisch, deze foto van @vasilmann. De fotograaf maakt nog veel meer van dit soort…”

https://www.instagram.com/p/BmOQFyNnMZE/?taken-by=frootnl

https://www.instagram.com/p/BmNp5qoHBFx/?taken-by=frootnl

https://www.instagram.com/p/BmQJEpOnLwV/?taken-by=frootnl

Wauw, de Britse beeldhouwer @alexchinneck manipuleert onder andere de gevels van gebouwen. Zijn nieuwste manipulatie is een oud kantoorgebouw dat open wordt geritst. 😯

Een bericht gedeeld door Froot.nl (@frootnl) op

Dit weekend was de Canal Parade in Amsterdam. De foto’s van de mensen óp de boten heb je vast wel voorbij zien komen. @chrisenmarjan pakten het anders aan en hebben juist de bezoekers van de Gay Pride op de foto gezet. Meer mooie portretfoto’s van het fotografen duo vind je via de link in bio!

61 Likes, 5 Comments – Froot.nl (@frootnl) on Instagram: “Dit weekend was de Canal Parade in Amsterdam. De foto’s van de mensen óp de boten heb je vast wel…”

https://www.instagram.com/p/BmTUwvKn_JG/?taken-by=frootnl

Volg jij ons eigenlijk al op Instagram?

Reageer op artikel:
Frootografie: dit waren de mooiste Instagram posts van week 32
Sluiten