A. de Jong
A. de Jong Fotografie 23 aug 2018

Nooit geschoten is altijd mis: zo kom je op Froot via #Frootografie

Bij Froot willen we mooie projecten samen met jou maken. Op het gebied van fotografie bijvoorbeeld. Ben jij een hobbyfotograaf of professional? Heb je gewoon toevallig een paar mooie foto’s geschoten of heb je als talent een interessant project gemaakt op de fotoacademie? Laat het ons weten. Mooie fotoseries plaatsen we op Froot.nl, losse foto’s op onze Instagram-pagina. Wat je vooral moet onthouden: de hashtag #frootografie en de gebruikersnaam @frootnl.

Oproep aan alle fotografen

Wij houden van fotografie en creativiteit en krijgen regelmatig inzendingen van fotografen om hun werk te plaatsen. Zo kregen we onlangs deze prachtige fotoserie over bezoekers van de Gay Pride in Amsterdam aangeleverd van het fotografenduo Chris en Marjan. Of wat te denken van deze kraakheldere inzending van Mikki Kuipers, die we deelden op Instagram.

frootografie, fotografen, #frootografie, oproep, froot, @frootnl, fotografie

Dus ben jij een hobbyfotograaf, professionele fotograaf, zit je op de fotoacademie of heb je gewoon toevallig eens een prachtig plaatje geschoten? Laat het ons weten. Wij publiceren jouw meesterwerkjes met liefde. Stadsfotografie, reizen, festivals, portretten, kunst, alles komt in aanmerking. Wat krijg je ervoor terug? Publiciteit, naamsbekendheid, eeuwige roem, een extraatje voor in je portfolio of CV, extra volgers en natuurlijk een mooi artikel om te laten zien op feestjes en partijtjes.

#Frootografie

Hoe bereik je Froot? Als je met een foto in onze Instagram feed wil belanden, hoef je ons alleen te taggen met @frootnl en de hashtag #frootografie te gebruiken. Uiteraard zijn we ook bereikbaar via mail en Facebook. Je vindt ons wel. We zien je werk graag tegemoet komen. Alvast bedankt.

Reageer op artikel:
Nooit geschoten is altijd mis: zo kom je op Froot via #Frootografie
Sluiten