A. de Jong
A. de Jong Fotografie 23 okt 2018

Fotoserie: ode aan de stille krachten achter ADE 2018

ADE 2018 zit er weer op. DJ’s staan alweer op ander plekken in de wereld te draaien, feestgangers zitten in hun meest sombere dinsdagdip van het jaar. Tijd voor een ode aan de stille krachten achter het Amsterdam Dance Event.

Foto’s: de stille krachten achter ADE 2018

Je hebt alle beelden vast wel voorbij zien komen. Dansende massa’s op Instagram, live Boiler Rooms op Facebook, geflipte discussie op Twitter. Wij stuitten echter op een unieke fotoserie van het fotografenduo Chris en Marjan, dat eerder dit jaar ook deze prachtige fotoserie van Gay Pride-bezoekers voor Froot maakte. Chris en Marjan fotografeerden voor de verandering eens de andere kant van het Amsterdam Dance Event. Dit zijn de stille krachten achter ADE 2018. Zonder hen geen feestjes. Applaus aub.

Rinus, beveiliger bij de Marktkantine

Dit is beveiliger Rinus en zonder hem geen veilige Marktkantine.

https://www.instagram.com/p/BpNM_qYCSrc/

Rachel, toiletjuffrouw bij Panama

Dit is toiletjuffrouw Rachel en zonder haar geen schone toiletten of een goed gesprek bij Club Panama.

https://www.instagram.com/p/BpRTDECHgwm/

Bruno en Karim, floormanager bij Nyx

Dit zijn floormanagers Bruno en Karim en zij houden de Nyx Amsterdam draaiende.

Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit zijn floormanagers Bruno en Karim en zij houden de @nyxamsterdam draaiende.

22 Likes, 1 Comments – Chris en Marjan (@chrisenmarjan) on Instagram: “Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit zijn…”

Lou, runner bij Shelter Amsterdam

Dit is runner Lou en zonder hem zou de bar in Shelter Amsterdam niet de hele avond volle glazen kunnen serveren.

https://www.instagram.com/p/BpMGcPPC1Ve/

Maria Teresa Giovanna Cecilia, minidecorontwerper bij Into The Woods

Dit is minidecorontwerper Maria Teresa Giovanna Cecilia en zonder haar zag Into The Woods Festival er een stuk minder gezellig uit.

Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is minidecorontwerper @mariateresaserberie en zonder haar zag @intothewoodsfestival er een stuk minder gezellig uit.

28 Likes, 3 Comments – Chris en Marjan (@chrisenmarjan) on Instagram: “Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is…”

Jurre Wieman en Ruben Kieftenbelt, geluidstechnici bij het Bimhuis

Dit zijn geluidstechnici Jurre Wieman en Ruben Kieftenbelt. Zonder hen zou het geluid in het Bimhuis veel te zacht staan tijdens ADE 2018 en dat is natuurlijk lastig dansen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit zijn geluidstechnici Jurre Wieman en @ruben_kieftenbelt en zonder hen zou het geluid in het @bimhuis veel te zacht staan en dat is natuurlijk lastig dansen 👯‍♂️

Een bericht gedeeld door Chris en Marjan (@chrisenmarjan) op

Kolja, booker bij Shelter

Dit is booker Kolja en zonder hem zouden er geen artiesten komen in de Shelter Amsterdam.

Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is booker Kolja en zonder hem zouden er geen artiesten komen in de @shelteramsterdam

38 Likes, 3 Comments – Chris en Marjan (@chrisenmarjan) on Instagram: “Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is…”

Max, schoonmaker bij De School Amsterdam

Dit is schoonmaker Max en zonder hem zou De School Amsterdam niet schoon zijn.

Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is schoonmaker Max en zonder hem geen schone @deschoolamsterdam

44 Likes, 1 Comments – Chris en Marjan (@chrisenmarjan) on Instagram: “Chris en Marjan zijn op zoek gegaan naar de verborgen krachten achter @amsterdamdanceevent Dit is…”

Reageer op artikel:
Fotoserie: ode aan de stille krachten achter ADE 2018
Sluiten