A. de Jong
A. de Jong Fotografie 13 mrt 2019

Video: cameratechnieken waar je mond van open valt

Eerder zag je deze 10 trucjes waarmee reclamemakers voedsel manipuleren voor commercials. Nu focussen we ons op een aantal briljante cameratechnieken die in Hollywood gebruikt worden.

Briljante cameratechnieken

Beter gezegd: fotograaf en filmmaker Peter McKinnon focust zich op de briljante cameratechnieken die in Hollywood gebruikt worden. En als je YouTube een beetje kent, weet je dat je met je mond open van verbazing kijkt naar de video’s van Peter McKinnon. Aan de hand van voorbeelden neemt hij een aantal cameratechnieken onder de loep die Hollywood zo magisch maken.

Zijn verbazing begint bij een reclame van Hershey, waarbij een chocoladereep perfect over een koekje smelt dankzij een industriële pers. Daarna bekijkt hij de gefilmde remakes van filmposters, waarbij het nauwelijks te geloven is dat er geen CGI is toegevoegd. En zo volgt er nog een reeks interessante voorbeelden, inclusief de Bourne-films. Check de video hieronder. Meer bekijk je op het YouTube-kanaal van Peter McKinnon.

Filmmaker Reacts to CRAZY HOLLYWOOD CAMERA Techniques!

Edit Your photos with my NEW Lightroom PRESET PACK: https://goo.gl/1CfEKF The Music I use: https://goo.gl/IMZC9A – AMAZING for YouTubers Colour Graded with my PM LUTS Pack : https://goo.gl/JmUrM7 PM MERCH & COFFEE!

Check ook deze 10 simpele camera hacks voor professionele foto’s.

Reageer op artikel:
Video: cameratechnieken waar je mond van open valt
Sluiten