Design 24 okt 2018 A. de Jong

Windows 95, maar dan 4000 % vertraagd (geschikt voor meditatie)

Windows 95 was episch. Alleen al als we aan die tijd terugdenken worden we blij. Het opstarten van Windows ging dan wel langzamer dan nu, maar wisten wij veel.

Dit opstartgeluid van Windows 95 is geschikt voor meditatie

Ja, dat was een bruggetje. Want een of andere freak heeft bedacht om het opstartgeluid van Windows 95 af te spelen in een tempo dat 4000 procent lager is dan het origineel. Zo waar heeft hij de nieuwe track gegenereerd voor onze dagelijkse ochtendsessie in de meditatieruimte.

Windows 95 Startup Sound (Slowed 4000%)

The startup sounds from Windows 95 to Windows Vista Hi stranger [] Soundtrack: https://soundcloud.com/ideoforms/windows-95-startup-sound AESTHETIC - VAPORWAVE

Over 1995 gesproken, wat een episch jaar was dat zeg. De kern van de gouden jaren 90, waarnaar we zo vaak terugverlangen. Check deze 17 trends op de Middelbare School van de jaren 90 en deze 11 jeugdfrustraties uit de tijd van Windows 95.

Baas boven baas

Ook toen Windows nog lang niet bestond, kon je al geluiden vertragen. Met een platenspeler bijvoorbeeld. Normaal gesproken klinkt de muziek dan vervormd, maar als je het bekende nummer Jolene van Dolly Parton op 33 toeren in plaats van de gebruikelijke 45 toeren afspeelt, krijg je een nummer dat door een man gezongen lijkt en misschien nog wel mooier is dan het origineel. Luister dat fenomeen hier.

Reageer op artikel:
Windows 95, maar dan 4000 % vertraagd (geschikt voor meditatie)
Sluiten