Design 22 okt 2018 Noah Korevaar

Voldemort komt tot leven in magische timelapse ⚡️

Wij hebben twee linkerhanden, maar gelukkig staat het internet vol met creatievelingen die wel handig zijn. Combineer dat met onze liefde voor Harry Potter en je hebt een intrigerend stukje kunst. Voldemort is terug!

Harry Potter: Voldemort komt tot leven

Voldemort, uh sorry, Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden, blijft een van de meest intrigerende bad guys uit Hollywood. De strijd tussen Harry Potter en de kwaadaardige tovenaar vormt de rode draad in de film-franchise.

Sinds een paar jaar komen er weer nieuwe Harry Potter-films uit, dankzij de Fantastic Beasts-serie. Die films spelen zich voor de originele serie af, een soort prequel dus. Fantastic Beasts is gebaseerd op een boekje dat J.K Rowling tussen de bedrijven door schreef. Een spinoff, die nu uitgroeit tot een franchise waar je U tegen zegt.

5 toverinnovaties uit Harry Potter die zijn ingehaald door de wetenschap

Daarin speelt Grindelwald een belangrijke rol. Dat is een kwaadaardige tovenaar die gespeeld wordt door Johnny Depp. Allemaal leuk en aardig, maar toch komt Grindelwald vooralsnog niet in de buurt van Voldemort.

Gelukkig helpt de kunstenaar Steven Richter ons aan een heerlijke portie nostalgie. Dat doet hij middels een kleisculptuur van de tovenaar. Het is een kunstvorm die weinigen echt beheersen, maar Richter doet het lijken alsof het makkelijk is.

Check de onderstaande timelapse om te zien hoe hij Voldemort tot leven wekt. Binnen drie minuten zie je een overtuigende buste ontstaan. Helaas is het niet duidelijk hoe lang het daadwerkelijk duurde om dit kunststukje te kleien. Ach, dat is het leuke aan magie: niet alle vragen worden beantwoord.

Voldemort Sculpture Timelapse – Harry Potter

Timelapse sculpting a mini bust of Voldemort from the Harry Potter film series. Etsy: https://www.etsy.com/shop/SculpturePropArt Facebook: https://www.facebook.com/StevenRichterArt Website: http://www.steverichter.org/ Instagram: https://www.instagram.com/richter_steven/ Song: Ectoplasm by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) Artist: http://audionautix.com/ ‘Ooh Voldy, Voldy, Voldy, Voldemort’ clip: “https://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4” #voldemort #harrypotter #fantasticbeasts

De volgende Fantastic Beasts film komt alweer begin volgende maand in de bioscoop. Dan hebben we het natuurlijk over Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! Check hier de shockerende eerste trailer. Of check hoe je favoriete Harry Potter-karakters eruit zien in designerkleding.

Reageer op artikel:
Voldemort komt tot leven in magische timelapse ⚡️
Sluiten