Noah Korevaar
Noah Korevaar Design 26 okt 2018

Versace komt met moderne versie iconische Apple sneakers

Onlangs kwamen we erachter dat je voor 10.000 dollar heuse Apple Sneakers kon scoren op eBay. Ja, dat lees je goed: Apple heeft in het verleden kleding en sneakers gemaakt. De exclusieve sneakers waren echter enkel bestemd voor werknemers, waardoor ze nu zeer zeldzaam zijn. 

Versace Apple Computers Iconic Sneaker

Maar eens in de zoveel maanden duikt er online een paar op, vaak zelfs beschadigd. De kans dat je de favoriete schoenen van Steve Jobs dus binnenkort aan je collectie kunt toevoegen, is zeer, zeer klein.

De originelen

Versace maakt je Apple-dromen iets bereikbaarder. De nieuwe Head Designer van het luxe Italiaanse merk, Salehe Blembury, gooit sinds zijn aanstelling hoge ogen met frisse en opvallende designs.

De Apple Computers Iconic Sneaker pakt de legendarische stappers die zo zeldzaam zijn, en geeft er een moderne twist aan. Dankzij de modernere materialen en standaarden is dit nieuwe paar een stuk steviger dan zijn iconische voorgangers.

Versace Apple Computers Iconic Sneaker

De kans is groot dat deze Versace sneakers net zo pittig worden om te scoren, maar dat blijft voorlopig een raadsel. Het is namelijk niet bekend wanneer het nu al iconische paar uit gaat komen, of wat het prijskaartje gaat worden.

Voorlopig blijven we dus maar verlekkerd naar de foto’s staren, al komt wat ons betreft niks in de buurt van de originelen. Wist je trouwens dat Apple vroeger ook een eigen kledinglijn had? Hier kun je in de nostalgische achtbaan stappen.

Over Apple gesproken: binnenkort houdt de techgigant een event, waar naast nieuwe Macs ook nieuwe iPads zullen worden onthuld. De keynote werd op een prachtige wijze aangekondigd middels meer dan 30 creatieve varianten van het Apple-logo, ontworpen door beroemde designers. Je kunt ze hier checken.

Versace Apple Computers Iconic Sneaker
Reageer op artikel:
Versace komt met moderne versie iconische Apple sneakers
Sluiten