A. de Jong
A. de Jong Design 1 mrt 2019

20 nieuwe Game of Thrones emoji onthuld

Vergeet Instagram en Facebook. Althans, als het op emoji aankomt. Twitter heeft namelijk twintig hagelnieuwe Game of Thrones emoji onthuld. En dat maakt de communicatie in aanloop naar seizoen 8 van Game of Thrones toch wat makkelijker.

Twitter onthult Game of Thrones Emoji

Je gebruikt de Game of Thrones emoji door de volgende hashtags van de volgende karakters uit de serie te gebruiken in je tweets of berichten: ‘Daenerys Targaryen’, ‘Jon Snow’, ‘Cersei Lannister’, ‘Arya Stark’, ‘Jaime Lannister’, ‘Tyrion Lannister’, ‘Sansa Stark’, ‘Bran Stark’, ‘Brienne Of Tarth’, ‘Davos Seaworth’, ‘Euron Greyjoy’, Jorah Mormont’, ‘Melisandre’, ‘Greyworm’, ‘Samwell Tarly’, ‘Varys’, Theon Greyjoy’, ‘The Hound’, ‘Night King’ en ‘Missandei’. Overigens zijn er nu in totaal 21 emoji in de stijl van de serie der series. Het symbooltje achter de hashtag #GameOfThrones bestond namelijk al.

Bekijk de nieuwe emoji hieronder allemaal in het groot. Game of Thrones seizoen 8 gaat in de Verenigde Staten op 14 april in première op HBO. Een dag later, op 15 april, gaat de serie in Nederland op première. Check hier de eerste trailer.

Daenerys Targaryen, Jon Snow, Cersei Lannister en Arya Stark

Twitter TV on Twitter

DaenerysTargaryen #JonSnow #CerseiLannister #AryaStark

Jaime Lannister, Tyrion Lannister, Sansa Stark en Bran Stark

Twitter TV on Twitter

JaimeLannister #TyrionLannister #SansaStark #BranStark

Brienne of Tarth, Davos Seaworth, Euron Greyjoy en Jorah Mormont

Twitter TV on Twitter

BrienneOfTarth #DavosSeaworth #EuronGreyjoy #JorahMormont

Melisandre, Greyworm, Samwell Tarly en Varys

Twitter TV on Twitter

Melisandre #Greyworm #SamwellTarly #Varys

Theon Greyjoy, The Hound, Night King en Missandei

Twitter TV on Twitter

TheonGreyjoy #TheHound #NightKing #Missandei

HBO in 2019

2019 wordt een prettig jaar op HBO, dat in Nederland vooral populair is onder Ziggo-abonnees. Naast Game of Thrones komen er nieuwe seizoenen en premières van series als Ballers, Silicon Valley, Watchmen en True Detective. Fans van Westworld zullen voor het derde seizoen moeten wachten tot 2020.

Check ook de 17 emoji die bijna altijd verkeerd geïnterpreteerd worden, zodat je ze nooit meer verkeerd gebruikt. En lees hier het verhaal over het peperdure wapen, een heuse drone-killer, die de opnames van Game of Thrones seizoen 8 heeft gered.

Reageer op artikel:
20 nieuwe Game of Thrones emoji onthuld
Sluiten