A. de Jong
A. de Jong Design 21 jan 2019

Deze optische illusie verandert alles om je heen in een LSD-trip

Hoe het is om naar objecten te kijken tijdens een LSD-trip? Nou, deze optische illusie geeft je er een aardig beeld van. Kijk er 30 seconden lang na en alles om je heen verandert krijgt bewegende patronen.

Optische illusie biedt ervaring LSD-trip

Visuele hallucinaties behoren tot de effecten van LSD. Zo kan het dat alle objecten lijken te bestaan uit bewegende patronen. Precies dat, maar dan iets minder extreem en lang, brengt deze optische illusie teweeg. De optische illusie, die is gedeeld door Reddit-gebruiker u/william1234tgy, werkt bij ons in ieder geval prima. Heel simpel: kijk 30 seconden naar het trippende plaatje en kijk daarna naar een willekeurig object in je omgeving. Fijne trip.

Choose an object to look at, watch this 30 seconds then look at the object. from r/interestingasfuck

“Doet me denken aan al die keren dat mijn brein aan het freaken was tijdens een LSD-trip”, reageert Reddit-gebruiker SingleBuilder. “Precies wat ik dacht”, reageert wizardlydray.

Meer optische illusies

Smaak te pakken? Check dan ook het optische bedrog waarbij je met je hoofd moet schudden om een dier te zien. Of wat te denken van deze foto waarbij de grote vraag is of het een kat of een kraai is. Dan hebben we nog deze wiskundige, die het fenomeen optische illusie tot kunst verheft met een paar simpele lijnen. Maar pas echt duizelig word je van de curves van Kim Kardashian in haar ‘optical illusion dress‘.

Reageer op artikel:
Deze optische illusie verandert alles om je heen in een LSD-trip
Sluiten