Design 23 okt 2018 Noah Korevaar

Nintendo lanceert briljante Piranha Slippers voor de echte fans

Nintendo is al sinds voor 1900 aan de slag. Het Japanse bedrijf begon met het produceren van speelkaarten, maar heeft zich gaandeweg in allerlei industrieën gemengd. Van het verhuren van taxi’s tot een dubbelzinnige geschiedenis met sekshotels: je leest er hier alles over.

Nintendo Piranha Slippers

Sindsdien is Nintendo een stuk familievriendelijker geworden. Het bedrijf staat anno 2018 bekend om zijn iconische personages, die door hun felle kleuren van je beeldscherm afspatten. Dat leent zich natuurlijk uitstekend voor.. naja, eigenlijk van alles.

Oftewel: merchandise! Afgelopen zomer deed de Japanse gamefabrikant ons nog kwijlen met allerlei accessoires voor op vakantie. Ondertussen begint het een stuk kouder te worden, en komt de winter er weer aan.

Tijd om met warme voeten op de bank te zitten dus. Maak je je geen zorgen, Nintendo has got you covered. Maak kennis met de Piranha Plant slippers, een onmisbaar paar slippers dat het bedrijf afgelopen week in Japan gelanceerd heeft.

Nintendo Piranha Slippers

Het merk heeft het dit keer iets subtieler aangepakt. Je herkent het design direct, maar Petey Piranha is niet volgeplakt met logo’s. De sloffen worden in december in Japan gelanceerd. Alleen al de manier waarop je ze kunt opbergen is ronduit briljant!

Je kunt het paar namelijk in een groene pijp stoppen, waardoor je alsnog het iconische design uit de games te pakken hebt.

Nintendo Piranha Slippers

Heb je op dit moment sloffen die je vol trots op de kast zou presenteren als er gasten zijn? Wij dachten het niet! Je voelde ‘m al aankomen, maar er is ook slecht nieuws: voorlopig is het nog niet bekend of de Piranha Slippers ook naar Europa komen. Dat wordt Amazon Japan refreshen in december…

Check ook de Japanse kunstenaar die met twee handen twee portretten tegelijkertijd kan schilderen. Houd je het liever bij Nintendo? Dan moet je de actie van deze held absoluut even checken.

Reageer op artikel:
Nintendo lanceert briljante Piranha Slippers voor de echte fans
Sluiten