Robert Kroes
Robert Kroes Design 24 dec 2018

De Nebl-vaas hult jouw planten in nevelen

Kun jij ook zo genieten van de mystieke sfeer in het bos? De contouren van bijzondere bomen en planten in de nevel van de vroege ochtend? Wellicht hou je van de mist op het water waar je nog net de bladeren van de struiken doorheen kunt zien? Deze bijzondere sfeer kun je nu dankzij de Nebl vaas van de Duitse studio Rem in huis halen.

De Nebl vaas van studio Rem

De Duitse studio Rem maakt de vaas uit twee delen. Het onderste deel is van aardewerk en daar kun je de plant inzetten. Hier bovenop plaats je een matglazen stolp. Door het ontwerp van het glas en de mat-tinten lijkt het alsof jouw kamerplant zich ineens in een mooi mistig bos bevindt. Daarnaast bescherm je de kamerplant door de stolp en bovendien blijft jouw plant zo stofvrij.

nebl, vaas, planten, mist

Kies jij eenvoud of een mistig woud?

Natuurlijk kun je de vaas als blikvanger op een zuiltje of dressoir zetten om een accent aan te brengen. Het combineren van diverse mistige planten geeft weer een hele andere aanblik van een ‘verloren’ hoekje. Zo kun je naar eigen smaak jouw creativiteit uiten. De Nebl-vaas is namelijk beschikbaar in 2 hoogtes, zodat je zowel kleine als grote planten in de mist kunt zetten. Dit biedt ook weer mogelijkheden voor allerlei ruimtelijke effecten. Meer informatie vind je op de website van Studio REM.

nebl, vaas, planten, mist, studio rem
nebl, vaas, planten, mist, studio rem

Nog meer genieten van mist en nevel?

Natuurlijk kunnen de Nebl-vazen een aanwinst zijn, maar er gaat niets boven het origineel. In deze fotoreportage zie je het prachtige effect dat mist en nevel op de Nederlandse natuur kunnen hebben. Ook nevel in de ruimte leidt tot fabelachtig mooie beelden.

Reageer op artikel:
De Nebl-vaas hult jouw planten in nevelen
Sluiten