Jelle van Es
Jelle van Es Design 6 jan 2019

Mini Materials is het ultieme kantoorspeelgoed tegen verveling

Voor je bureau op werk zijn er talloze dingen die je kunt aanschaffen om de boel op te fleuren. Wie er van houdt om dingen te bouwen, maar op één of andere manier niks met LEGO heeft, is er nu een oplossing. De mensen van Mini Materials heeft een serie uitgegeven die je de mogelijkheid geeft om een kleine pallet met mini-stenen aan te schaffen en daarmee dan zelf iets te bouwen.

Gebruik mini-stenen om te bouwen

Het grappige aan deze serie is dat het is gemaakt van echte bouwmaterialen. Kortom, je krijgt het echte werk, maar dan in het klein. Op die manier kun je je echt even een bouwvakker voelen zonder dat je broek zo’n beetje op je knieën hangt. De set bestaat uit 24 verschillende blokjes en wordt geleverd op een bijpassende pallet. Die laatste is overigens niet geschikt om te gebruiken bij een eventueel vreugdevuur. Vervolgens kun je gaan bouwen wat je wilt. Omdat 24 blokjes niet heel erg veel is, is het geen slecht idee om meerdere sets tegelijkertijd aan te schaffen.

mini materials, stenen, speelgoed
mini materials, stenen, speelgoed

Het nadeel is alleen dat de mini-stenen nu niet meer te krijgen zijn. Op de webshop worden ze namelijk aangegeven als uitverkocht, wat erg jammer is. Hopelijk komen ze snel weer beschikbaar, zodat je er mee los kunt gaan. Erg duur zijn ze dan waarschijnlijk niet. Momenteel staat de prijs van de mini-stenen aangegeven op 20 dollar, maar dan hebben we nog niet eventuele verzendkosten meegenomen.

mini materials, stenen, speelgoed
mini materials, stenen, speelgoed

Toch liever wat LEGO-inspiratie? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Mini Materials is het ultieme kantoorspeelgoed tegen verveling
Sluiten