A. de Jong
A. de Jong Design 20 feb 2019

Lidl verkoopt mini-remake SEGA Mega Drive met 82 games

Eerder kwamen de NES (Nintendo 8-bit) en SNES (Super Nintendo) al in miniatuurversie op de markt. Later kwam daar ook nog deze mini-remake van de Playstation 1 bij, maar met de kleine versie van de SEGA Mega Drive is het circus pas echt compleet. Nu te koop bij, jawel, Lidl.

Lidl verkoopt SEGA Mega Drive Flashback HD Versie

De Sega Mega Drive is een 16-bit spelcomputer die in 1988 als eerste uitgebracht werd in Japan. De Sega Mega Drive werd al snel populair bij fanatieke gamers, ondanks tegenvallende verkoopcijfers. In 1989 volgde een release in de Verenigde Staten, waarbij de naam vanwege patentrechten werd vervangen door Sega Genesis. In 1990 kwam de Mega Drive naar Europa. En nu is er dus de mini-remake, die je bij de Lidl koopt voor 99,99 euro.

SEGA Mega Drive Flashback HD, LIDL

Pure nostalgie, want de gameconsole wordt geleverd met 82 klassieke games, maar dan in HD-kwaliteit (1280 x 720 Pixel). Zo kun je onder meer de klassieke games Sonic the Hedgehog, Jump ‘n Run, Golden Axe, Mortal Combat, Shinobi 3, Phantasy Star en Comix Zone spelen. De SEGA Mega Drive Flashback HD Versie 2019 Retro, zoals de kleine console voluit heet, wordt geleverd met twee 2.4G Wireless controllers en de spelcomputer is met een HDMI-kabel aan te sluiten op je televisie.

SEGA Mega Drive Flashback HD, LIDL

Check ook deze Nintendo 8-bit (NES) van de Zweedse designer Love Hultén, die de klassieke gameconsole heeft ontworpen in een stolp. En ja, hij doet het ook nog.

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt mini-remake SEGA Mega Drive met 82 games
Sluiten