Noah Korevaar
Noah Korevaar Design 26 nov 2018

Lidl scoort weer met betaalbare jacuzzi voor een prikkie

We zitten midden in de winter. Lekker op de bank, kacheltje aan, warme chocolademelk erbij. Of… je stapt in je eigen jacuzzi. Ondanks dat we bijna in december zitten scoort de Lidl namelijk deze week met een jacuzzi. Waarom ook niet?

Lidl scoort met jacuzzi

De afgelopen jaren is er een fascinerende jazzu-wapenwedloop tussen discounters ontstaan. Aldi, Lidl en zelfs de Blokker wisselden elkaar af met spotgoedkope exemplaren. De ene wat groter of luxueuzer dan de andere, maar altijd zeer betaalbaar.

En, helaas zeer beperkt verkrijgbaar. Telkens weer stonden er zeer vroeg al rijen voor de lokale filialen, die maar een paar exemplaren op voorraad hadden. Juist daarom worden we iets vrolijker van wat de Lidl dit keer in petto heeft.

Deze jacuzzi kun je namelijk gewoon online bestellen. Zo kun je veilig onder je warme dekentje blijven zitten, en zelfs profiteren van de warmte die van je laptop afkomt terwijl je keiharde knaken uitgeeft. We hebben het over de Lidl, maar dat neemt niet weg dat deze jacuzzi nog steeds 289 euro kost.

Jacuzzi Lidl aanbieding

Dat is geen klein bedrag, al valt het dus reuze mee voor een dergelijke gadget. Maar goed, wat krijg je daar voor terug? De jacuzzi heet een doorsnede van 180 cm, is maar liefst 70 cm diep en is uitgerust met 118 bubblejets. Oftewel, bubbels overal!

Koud ga je het ondanks de winter ook niet snel krijgen. Het bad kan namelijk het water op een aangename temperatuur van 42 graden brengen. Die temperatuur kun je zelf aanpassen middels een afstandsbediening die je erbij krijgt.

Jacuzzi Lidl aanbieding

Je hoeft ook niet te kloten met een losse filter, want die zit al in dit hebbeding ingebouwd. Inclusief een pomp. Een 0,75mm dikke PVC-bodem zorgt dat je er zonder zorgen met vier personen in kunt gaan zitten. Ben je al overtuigd? Check dan online shop van Lidl.

🏖Check ook: Vergeet de kersttrui: hier is het Super Mario kerstpak

Reageer op artikel:
Lidl scoort weer met betaalbare jacuzzi voor een prikkie
Sluiten