Jelle van Es
Jelle van Es Design 12 jan 2019

LG komt met televisie ooit die je kunt oprollen

De televisie speelt in menig huiskamer een grote rol. Meestal wordt de tv eerst neergezet en daarna gekeken hoe je alles eromheen kunt bouwen. Hang je hem op of zet je hem op of in een kast? Er zijn veel mensen die het echter lelijk vinden om zo’n groot zwart ding midden in hun huiskamer te zetten. Zeker wanneer hij uitstaat kan het vervelend zijn. Voor wie er echt een hekel aan heeft, komt LG met de oplossing. Zij brengen een tv uit die opgerold kan worden op de momenten dat je hem niet gebruikt.

De oprolbare tv van LG

Het gaat om een 65-inch versie, wat an sich dus al een flinke unit is. Vorig jaar werd hij al getoond op de CES, de beurs met allemaal gadgets en andere technische hoogtepunten, en dit jaar schitterde hij daar weer. Deze keer werd ook bekend dat het meer is dan alleen een leuk idee. De oprolbare tv van LG moet dit jaar op de markt komen. Daarbij is het waarschijnlijk wel zo dat hij flink wat duiten gaat kosten. LG zelf spreekt over een premium prijsklasse zonder een prijs te noemen. Dan weet je dat het een duur ding gaat worden.

LG SIGNATURE OLED Rollable TV Lifestyle

Roll out the future with the stunningly beautiful LG SIGNATURE OLED TV R. Maximize your living space with infinite possibilities as you watch it transform any room into a luxury home cinema. Now you have Perfect Black infused with rich color, as a whole new cinematic world unfolds before your very eyes.

Naast het volledig in of uitrollen kent de oprolbare tv van LG ook de mogelijkheid om een klein beetje omhoog te komen. Dan kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld muziek af te spelen. In de box waarin hij wordt ingerold zit namelijk ook een speaker. Verder maakt de oprolbare tv gebruik van slimme assistenten zoals Google Assistant en Alexa.

LG oprolbare tv

Dus als jij bakken met geld hebt en een groot huis waarbij een oprolbare tv het uitzicht vanuit je huiskamer of slaapkamer mooier maakt, dan is het de perfecte gadget van 2019. Meer informatie vind je hier.

LG oprolbare tv
Reageer op artikel:
LG komt met televisie ooit die je kunt oprollen
Sluiten