A. de Jong
A. de Jong Design 9 jan 2019

Deze LEGO-muur met geheime ruimtes is interieurdesign par excellence

Eerder zag je al het dressoir dat je met LEGO kunt versieren. En deze muren, die gevuld zijn LEGO street-art. Nieuw in dit rijtje is een briljant staaltje interieurdesign: een LEGO-muur met verborgen deurtjes en geheime ruimtes.

LEGO-muur met geheime deurtjes en verborgen ruimtes

De muur is gemaakt door kunstenaar Dante Dentoni in het huis van muziekproducer Zedd. In de muur zitten verborgen deurtjes en geheime ruimtes, die tot in de details zijn ingevuld. Unieker interieurdesign kunnen wij niet verzinnen.

https://www.instagram.com/p/Br3sqmvhGsC/

No Title

No Description

Achter de verschillende verborgen deurtjes vind je de meest gedetailleerde ruimtes. Zo wordt er achter een deurtje een bruisend feest gegeven voor honderden LEGO-poppetjes, terwijl je achter een ander deurtje een compleet park met bomen, planten en dieren vindt. Open je weer een ander deurtje, dan zie je ineens twee LEGO-poppetjes kajakken in een canyon en zo ben je wel even zoet.

Foto’s

In de onderstaande Instagram-post zie je een fotoserie. Scrol er doorheen en doe je inspiratie op. Check ook de andere installaties van Dante Dentoni.

#art #contemporaryart #artinstallation #lego #legosinthewall #originalart #uniqueart #legoscenes #dantedentoni

7,498 Likes, 139 Comments – Dante Dentoni (@dantedentoniart) on Instagram: “#art #contemporaryart #artinstallation #lego #legosinthewall #originalart #uniqueart #legoscenes…”

In de mood gekomen om zelf ook aan de slag te gaan? Sloop niet direct je muren en pilaren eruit, maar probeer eerst eens te oefenen met deze LEGO voor volwassenen.

Reageer op artikel:
Deze LEGO-muur met geheime ruimtes is interieurdesign par excellence
Sluiten