A. de Jong
A. de Jong Design 18 dec 2018

Een dressoir dat je met LEGO kunt versieren

Stop maar met zoeken hoor. We hebben ‘s werelds coolste dressoir gevonden. Namelijk eentje waarop je kunt LEGO’en.

LEGO-dressoir meets Italiaans design

Het LEGO-dressoir is een product van de samenwerking tussen het Italiaanse Studio NINE en Corian. Het betreft een niet al te groot dressoir en is zodoende perfect in elke huiskamer te plaatsen.

lego, dressoir, design

Via de twee kastjes kun je wat voorwerpen wegzetten die je liever niet in beeld hebt staan, zoals bijvoorbeeld je Fifty Shades-boekencollectie. Het is echter de buitenkant die het geheel indrukwekkend maakt.

Daarop kun je namelijk gewoon je complete LEGO-collectie op los laten. Met enorme platen op zowel de voorkant als de bovenkant kun je het zo gek niet bedenken en je kunt het maken.

lego, design, interieur, dressoir

Als je zodoende nog ergens een oud kasteel hebt liggen en daar geen bouwplaat meer voor hebt, dan kun je die nu midden in je woonkamer gaan optuigen, zodat al je visite er van kan genieten.

Of laat je favoriete kroost er los mee gaan en zie wat voor mooie dingen uit hun fantasie naar bovenkomt. Het is nog niet bekend wanneer je dit topproduct in de winkel kunt halen en hoeveel het gaat kosten, maar dat het tof is, dat mag wel vast staan.

lego, design, interieur, dressoir
Reageer op artikel:
Een dressoir dat je met LEGO kunt versieren
Sluiten