Jelle van Es
Jelle van Es Design 3 nov 2018

Kom alles te weten over Mario in de Super Mario Encyclopedie

Meer dan dertig jaar geleden maakten we kennis met Super Mario. Het iconische game-figuurtje is wereldberoemd en de games waarin Mario een hoofdrol speelt, zijn vaak uitstekend. De game Super Mario Odyssey van vorig jaar is daar een perfect voorbeeld van. Er is in de tussentijd veel gebeurd met Mario, Luigi en de andere personages uit het universum. Gelukkig is er nu de Super Mario Encyclopedie die al zijn avonturen bij elkaar heeft gevat.

De Super Mario Encyclopedie

De Super Mario Encyclopedie bestaat uit 256 pagina’s en beschrijft de eerste dertig jaar van Mario en zijn vrienden. Het vat alles samen van wat er tussen 1985 en 2015 met hem is gebeurd. Dat is dus van Super Mario Bros tot en met Super Mario 3D World. Super Mario Odyssey wordt dus even voor het gemak buiten beschouwing gelaten.

Super Mario Bros. Encyclopedia Book Trailer

Available from Dark Horse today! Description: The Super Mario Encyclopedia is jam-packed with content from all seventeen Super Mario games and spans more than 30 years of the franchises history –from the original Super Mario Bros to Super Mario 3D World. Track the evolution of the Goomba, witness the introduction of Yoshi, and relive your favorite levels.

In de Super Mario Encyclopedie worden al de verschillende personages beschreven, is er aandacht voor alle levels die in de games hebben gezeten en beleef je ze op opnieuw papier. Ook is er een interview met producer Takashi Tezuka, krijg je tips hoe je alle voorwerpen in de verschillende games kunt scoren en is er aandacht voor verschillende glitches en easter eggs. Kortom, alles over Super Mario vind je in deze Super Mario Encyclopedie.

Super Mario Encyclopedie

Het boek komt in twee varianten. Je hebt de standaard versie die zo’n 40 dollar moet gaan kosten. Daarnaast is er ook een Limited Edition. Deze kost 80 dollar en wordt geleverd met een speciale cover en een doos waarin je hem keurig kunt bewaren.

Reageer op artikel:
Kom alles te weten over Mario in de Super Mario Encyclopedie
Sluiten