Jelle van Es
Jelle van Es Design 20 jan 2019

Jaren 90 game Lemmings is nu gratis verkrijgbaar op je smartphone

Wie in de jaren negentig al flink actief aan het gamen was, kent waarschijnlijk de game Lemmings wel. De iconische game werd in 1991 uitgebracht en verscheen op vele verschillende platformen. Het betreft een puzzelgame, waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk mannetjes genaamd Lemmings door een level te loodsen. Lukte het niet, dan drukte je op F12 en zag je hoe iedereen ontplofte en kon je het opnieuw proberen. Voor iedereen met nostalgische gevoelens of zij die het gewoon eens willen proberen, is er Lemmings op de smartphone. Gratis!

Lemmings op de smartphone

De game kwam al eind 2018 uit, dus wellicht heb je hem al gescoord. Mocht je hem gemist hebben, dan is het goed om te weten dat het hier om een free-to-play-game gaat. Dat betekent dat je hem gratis kunt downloaden en spelen. Er zijn wel verschillende dingen die je binnen de game kunt kopen om door te blijven spelen of het jezelf gemakkelijker te maken. Om alvast in de stemming te komen hebben we de trailer van de game hieronder.

Lemmings | Trailer

Uploaded by PlayStation Europe on 2018-12-19.

Volgens de maker zijn er duizenden levels waarmee je aan de slag kunt gaan. In elk level heb je een aantal obstakels die je moet zien te overwinnen. Daarnaast kun je binnen de game van alles en nog wat vrijspelen en verzamelen. Op die manier kun je een unieke stam aan Lemmings bij elkaar verzamelen. Ook worden er competities gedaan in verschillende online toernooien. De game is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Reageer op artikel:
Jaren 90 game Lemmings is nu gratis verkrijgbaar op je smartphone
Sluiten