Noah Korevaar
Noah Korevaar Design 18 okt 2018

Deze case transformeert je iPhone Xs tot mechanisch horloge

Caviar is een vreemde eend in de smartphonewereld. Het Russische bedrijfje blinkt uit in het ontwerpen van peperdure uitvoeringen van bestaande smartphones. Denk aan een 4K Putin iPhone, een Trump iPhone en nu… een iPhone Xs met een ingebouwd mechanisch horloge.

Caviar iPhone Xs Grand Complications Skeleton

Ja, dat las je goed: een compleet, werkend, mechanisch horloge. Caviar verkoopt een case voor de iPhone Xs en iPhone Xs Max, waar je flink voor kan gaan sparen. Als je namelijk dacht dat Apple’s nieuwe toestellen aan de prijzige kant waren, dan doet de Russische fabrikant er nog een pittige schep bovenop.

Je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes: Pink Gold, Titanium en Black & Gold. Die uitvoeringen kosten respectievelijk 6490 dollar, 6320 dollar en 7160 dollar. Kleine troost: je krijgt er dan wel het toestel ook direct bij.

Voor meer opslaggeheugen zul je echter nog meer neer moeten leggen. Voor dat rib uit je lijf krijg je ook een luxe houten doos erbij, waarin je de accessoire veilig op kunt bergen.

Over ribben gesproken: de case draagt met Grand Complications Skeleton een evenredig luxe naam. De accessoire schreeuwt dat je teveel geld hebt, maar dat neemt niet weg dat het om een knap staaltje design gaat.

Caviar iPhone Xs Grand Complications Skeleton 

Je kunt zelfs de componenten van het horloge zien bewegen. Vandaar de ‘skeleton’ in de naam. Het klokwerk zelf is een ETA Unitas 6498-1, een bekende naam in de wereld van high-end horloges.

Het resultaat is een toestel waar je U tegen zegt. Potsierlijk? Wellicht, maar dat is dan ook waar Caviar in uitblinkt. We raden je aan om een verloren half uurtje op hun site te besteden, waar je echt de meest exorbitante smartphones en accessoires kunt vinden.

Первый в мире iPhone Skeleton с часовым механизмом

Первый в мире iPhone XS, объединенный с часами с открытым механизмом – Caviar Grand Complications Skeleton. Смотрите на сайте: http://caviar-phone.ru/caviar-iphone-11-11plus/grand-complications-skeleton/?entranceId=110&utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=skeleton_ru Уникальная разработка Caviar вдохновлена идеей о соединении инноваций и будущего и классических традиций прошлого и выразилась она в создании абсолютно уникального корпуса iPhone XS, в котором функционируют механические часы-скелетоны.

Wat dat betreft is de iPhone Xs Grand Complications Skeleton slechts het topje van de ijsberg. Check ook de toffe nieuwe collectie van Vans en het Van Gogh Museum!

Reageer op artikel:
Deze case transformeert je iPhone Xs tot mechanisch horloge
Sluiten