Design 22 okt 2018 A. de Jong

‘Iedere website in 2018’ in 30 seconden gefileerd

‘Ik ben geen robot’, ‘abonneer je op onze social media kanalen’, ‘blokkeren/toestaan’, ‘cookies’. Als je heden ten dage willen worden opgenomen in een psychiatrische inrichting, moet je gewoon even een willekeurige website voor het eerst bezoeken.

En ja, we doen er zelf ook aan mee. Kan niet anders, tenzij we een groep vrijwilligers vinden om de boel te runnen. Toegegeven: het kan allemaal wel wat subtieler. Wees gerust, daar werken we aan.

‘Iedere website in 2018’ in 30 seconden

Feit is dat bedrijven en merken steeds duidelijker zijn in wat ze aan het doen zijn, met privacy-schandalen zoals bij Facebook in het achterhoofd. Het gevolg is dat je eerst twintig keuzes moet maken, voordat je een een verhaal kan lezen. Ontwerper en ontwikkelaar Daryl Ginn uit Groot Brittannië vat iedere website in 2018 perfect samen in 30.

Daryl Ginn on Twitter

Every website in 2018 https://t.co/Gm7jhfuuUO

Het begrip website is in 2028 even ouderwets als een krant in 2018, maar nu is er nog genoeg te beleven. Check bijvoorbeeld eens deze verzameling meest onzinnige websites op het internet. Daar heb je tenminste wat aan.

Reageer op artikel:
‘Iedere website in 2018’ in 30 seconden gefileerd
Sluiten