A. de Jong
A. de Jong Design 24 jan 2019

‘Hoe teken jij een X?’ is de vraag die Twitter nu verdeelt

In de Verenigde Staten duurt de shutdown voort en Groot-Brittannië zit met de handen in het haar vanwege die vermaledijde Brexit. Maar er zijn belangrijkere dingen op aarde. De vraag hoe jij een X tekent bijvoorbeeld. Nu zijn wij ook benieuwd, dus hebben we een poll toegevoegd.

Acht mogelijkheden

Je hebt er vast nog nooit over nagedacht hoe je een X tekent en er zijn meer mensen met je. Twitter-gebruiker SMASEY gooide de vraag eens op en gaf de acht mogelijkheden erbij. Het bleek een interessante vraag. Haar tweet is inmiddels 20 duizend keer gedeeld, 77 duizend keer geliket en er is bijna 40 duizend keer gereageerd.

sixers smasey on Twitter

Also this is so interesting to me – which way do you draw an X? Colored line being the first stroke

En eerlijk is eerlijk, de vraag is ook wel interessant. Uit je hoofd weet je het waarschijnlijk niet hoe je een X tekent. Dus pak even een pen en papier, schrijf een X op en kijk of je uniek bent of juist een eenheidsworst.

Poll: hoe teken jij een X?

Wat betekent het?

Of de manier waarop jij een X tekent ook iets zegt over je persoonlijkheid of toekomst? We hadden graag verteld dat het zo is, maar het zegt natuurlijk helemaal niets. Al hebben sommige Twitter-gebruikers natuurlijk wel hun eigen theorieën en die zijn dan wel weer vermakelijk.

SMASEY heeft al onderzoek gedaan, zo blijkt

sixers smasey on Twitter

General consensus is that Americans do 7 & 8 while UK does 5 & 6. Probably how we were taught. Not sure about other countries

Of zegt het iets over je toiletpapiergebruik?

Eddie on Twitter

@SMASEY 8. People who draw bottom to top are also the ones that put their toilet paper on the holder the wrong way.

Iedereen die het niet op de zevende manier doet is een freak

https://twitter.com/ZappasMuzzie/status/1087058292894035968

En iedereen die het niet op de achtste manier doet ook

Helen Kennedy on Twitter

@SMASEY 8. Obviously. The rest of you are all deviant freaks.

Het tijdperk van de gedeelde leegte

Ja, bijzondere tijden. Noem het gerust het tijdperk van de massaal gedeelde leegte. En dan hebben we het nog niet eens over Kylie Jenner, maar vooral over het ei dat haar wereldrecord heeft afgesnoept. Lees hier hoe niets meer dan een ei de wereld aan het veroveren is.

Reageer op artikel:
‘Hoe teken jij een X?’ is de vraag die Twitter nu verdeelt
Sluiten