A. de Jong
A. de Jong Design 18 mrt 2019

3 infographics vatten al het verraad uit Game of Thrones samen

Game of Thrones is doorspekt met verraad van het smerigste soort. Design-website Venngage, gespecialiseerd in infographics, heeft al het verraad samengevat. Juist, in drie infographics.

Infographic 1

In de eerste infographic zien je een web met daarin alle karakters uit Game of Thrones die ooit te maken hebben gehad met verraad. Zowel de slachtoffers als de daders.

infographic, verraad, game of thrones, infographics

Infographic 2

In de zeven seizoenen was in totaal 83 keer sprake van verraad. In de onderstaande infographic staat per karakter weergegeven hoe vaak zij verraad pleegden en hoe vaak ze zelf het slachtoffer waren. Die Jamie Lannister is eigenlijk een prima vent.

infographic, verraad, game of thrones, infographics

Infographic 3

De laatste infographic richt zich op de oorzaak van het verraad. Bondgenoten zijn het vaakst verraden, gevolgd door familie.

infographic, infographics, game of thrones, verraad

Meer interessante infographics

Check ook deze infographic met alle Apple-producten ooit, deze infographics waarin het Sesame Credit Systeem in China wordt uitgelegd en deze infographic met de dertien logo design trends van 2019.

Game of Thrones seizoen 8

Seizoen 8 gaat in de Verenigde Staten op 14 april in première. Een dag later, op 15 april, gaat de serie in Nederland op première. Het laatste seizoen bestaat uit zes afleveringen die een stuk langer zijn dan je gewend bent. In Nederland kun je de serie kijken via de samenwerking tussen Ziggo en HBO.

Reageer op artikel:
3 infographics vatten al het verraad uit Game of Thrones samen
Sluiten