Jelle van Es
Jelle van Es Design 24 nov 2018

De nieuwe Game of Thrones Monopoly speelt zelfs de theme song

Volgend jaar moeten we afscheid nemen van Game of Thrones. Gelukkig kunnen we dankzij Game of Thrones Monopoly altijd de herinneringen aan de serie blijven laten bestaan. Er was al eerder een bordspel uitgekomen met Game of Thrones als thema, maar blijkbaar was dat niet genoeg en is er besloten om een 2019 versie uit te brengen. Deze heeft als unieke toevoeging dat je theme song tot het oneindige kunt afspelen.

Game of Thrones Monopoly

De 2019-versie van Game of Thrones Monopoly wordt geleverd met een Iron Throne. Deze houdt de verschillende kans-achtige kaarten af. En elke keer dat je er zin in hebt, druk je op de troon en krijg je het bekende Game of Thrones-nummer te horen. Totdat het bloed uit je oren komt druipen.

Official Opening Credits: Game of Thrones (HBO)

Subscribe to Game of Thrones : http://full.sc/1aW3s1o Watch every episode of Game of Thrones only on HBO GO: http://itsh.bo/eIDxfw Game of Thrones is an original HBO series based on George R.R. Martin’s best-selling novels. In a world where summers span decades and winters can last a lifetime, the crown of Westeros comes with a price.

Naast deze toevoeging is het redelijk hetzelfde als andere Monopoly-games op basis van een licentie. Je hebt nog altijd veel verschillende vakjes waar je op kunt komen, maar je betaalt in de game nu met zilveren en gouden munten. Ook zijn de traditionele ‘pionnen’ vervangen door varianten gebaseerd op die van Game of Thrones.

Het Game of Thrones Monopoly-spel komt begin 2019 uit en zou dan rond de dertig euro gaan kosten. Onder andere Amazon zou het bordspel gaan verkopen, maar daar is het momenteel nog niet te bestellen.

Game of Thrones Monopoly
Reageer op artikel:
De nieuwe Game of Thrones Monopoly speelt zelfs de theme song
Sluiten