Jelle van Es
Jelle van Es Design 9 feb 2019

Dit bedrijf maakt gepersonaliseerde sloffen van je huisdier

Het is in de koude dagen van het jaar belangrijk om je voeten lekker warm te houden. Koude voeten kunnen er voor zorgen dat je hele lichaam koud wordt en dan krijg je het gevoel dat je je niet zo lekker voelt. Nu zijn er op het gebied van sloffen heel wat keuzes. Je hebt de simpele Spaanse slof, maar je kunt ook lekker gek doen met een paar Unicorn-sloffen. Als dat nog niet gek genoeg is en je hebt een lievelingshuisdier, dan hebben we goed nieuws. Er is een bedrijf die het mogelijk maakt om sloffen te makend ie precies lijken op je hond of kat.

Maak je sloffen van je huisdier

En maak je maar geen zorgen, je huisdier mag gewoon blijven leven. Het bedrijf Cuddle Clones maakt sloffen op basis van een foto die je kunt insturen. Daarbij is het wel verstandig om meerdere foto’s te maken en ook goede details van de vacht op te sturen en ook goed te kijken naar de staart. Ook kun je bij het invoeren van je je gegevens betaalde details extra vermelden, zodat de maker er rekening mee kunt houden. Wel moet je zelf even de kleur van de ogen selecteren en vervolgens bepalen waar de oren zich ongeveer bevinden.

Sloffen huisdier

Als je dat allemaal gedaan hebt en een bedrag van 199 dollar (het is immers handwerk en het kost een hoop tijd om het te maken), dan is het vervolgens een maand of twee wachten voordat je de sloffen in huis hebt. De maker street naar een klantentevredenheid beoordeling van 100 procent. Dat is hoog, maar als we heel eerlijk zijn, zijn deze sloffen ook wel heel erg dik. Naast slippers kun je daar ook knuffels maken van je favoriete huisdier. Of er voor kiezen om hun hoofd te gebruiken om je golfclubs te beschermen. Dat laatst oogt overigens wel net alsof je je huisdier hebt onthoofd en op hebt gezet… De website van de maker vind je hier.

Sloffen huisdier
Reageer op artikel:
Dit bedrijf maakt gepersonaliseerde sloffen van je huisdier
Sluiten