Jelle van Es
Jelle van Es Design 3 mrt 2019

Deze tool converteert foto’s met één klik tot 50 social-formaten

Wie graag zijn content over verschillende social media kanalen verspreid, zal er vast wel mee te maken krijgen dat je voor elke website weer net wat andere formaten hebt. De foto’s die je plaatst worden dan vaak uitgesneden, waardoor het niet altijd even ideaal is. Dat kun je handmatig gaan voorkomen, door dat elke keer los te doen, en dat kost natuurlijk tijd. Gelukkig heb je nu een tool die er voor zorgt dat al je foto’s verkleint worden naar het juiste formaat voor de juiste website.

Deze tool converteert al je foto’s

Het gaat om de tool Image Resizer van het bedrijf Promo. Zoals de naam al doet vermoeden verkleint deze tool je foto’s naar al het gewenste formaat. Op die manier kun je van een foto tegelijkertijd een Facebook Page Cover als een Instagram Story maken zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Maar misschien handiger is het dat je van een foto direct een juist story formaat maakt voor pagina’s als Snapchat, Instagram en Facebook. Zeker als je op elke social media kanaal weer andere vrienden of volgers hebt.

social media kanalen

De tool is gratis te gebruiken en je kunt het zo vaak doen als je het wilt. Hieronder een aantal verschillende formaten van wat je zoal kunt gaan maken.

social media kanalen

Check ook deze tool, die de achtergrond op foto’s in een paar seconden verwijdert, zodat een uitsnede van een persoon of voorwerp overblijft.

Reageer op artikel:
Deze tool converteert foto’s met één klik tot 50 social-formaten
Sluiten