Jelle van Es
Jelle van Es Design 13 apr 2019

Bouw je eigen robotkat met deze de open source-kit van Petoi

De kat is een magisch wezen. Het beestje doet vaak waar hij of zij zin in heeft. Je mag blij zijn als de kat bij je op schoot wil zitten. Een eigen willetje heeft het beestje altijd. Maar met deze robotkat heb je dat probleem verholpen. De robotkat heet Nybble, is van vele markten thuis en je kunt hem zelf in elkaar zitten.

Deze robotkat bouw je zelf

Deze robotkat rondlopen, spelen met zijn pootjes en ook zijn balans weer pakken wanneer hij van een hoger object naar beneden springt. Het is gebouwd op een open source platform, waardoor je ook aanpassingen zou kunnen doen. Verder draait de kat op een Arduino micro-controller. Vorig jaar werd er een succesvolle Indiegogo-campagne afgerond en inmiddels is de kat flink in productie. In juni moet hij bij de eerste consumenten terecht komen.

Hieronder zie je alvast wat de kat allemaal kan

Petoi Nybble, the first product of OpenCat

Main campaign video. Back our Indiegogo campaign to adopt Nybble the robo kitten! Share with your friends who may love it! Indiegogo: https://igg.me/at/nybble Codes on GitHub: https://github.com/PetoiCamp/OpenCat A more technical post: https://www.hackster.io/RzLi/petoi-nybble-944867 Don’t forget to follow Twitter @PetoiCamp and subscribe to Petoi.com for our newsletters! Most importantly, enjoy our new kitten!

robotkat

Check ook het project Under-Cats, bestaande uit 17 High-Res foto’s van katten op glazen tafels.

Reageer op artikel:
Bouw je eigen robotkat met deze de open source-kit van Petoi
Sluiten