A. de Jong
A. de Jong Design 6 sep 2018

Borsten zijn ballen in ‘s werelds meest absurde lingeriereclame

Het gaat de goede kant op met de wereld van de lingerie. Meer diversiteit, minder zogenaamd perfecte modellen, louter steengoede campagnes. Oh ja: diezelfde lingeriewereld is ook een totaal absurde reclame rijker, waarin borsten het zwaar te verduren hebben. Met dank aan het Australische lingeriemerk Berlei en het eveneens Australische reclamebureau The Monkeys.

Bouncende borsten in de lingeriereclame van Berlei

We zouden graag bij de sessies zijn geweest op het reclamebureau waar deze reclame is bedacht. Althans, we gaan ervan uit dat er toen stevig werd gedronken en de LSD rijkelijk vloeide. In de reclame wordt getennist met een borst, gebokst, gebowld en zelfs gebasketbald. ‘Stop Your Boobs Playing Their Own Game’, is de slogan van de reclame. Het gaat om de nieuwe sportlijn van het merk. Hieronder zie je de bizarre reclame, oordeel zelf.

“Uit ons onderzoek blijkt niet alleen dát borsten nogal bouncen tijdens het sporten, maar vooral dat ze bij iedere sport weer anders bouncen. Voor iedere sport heb je eigenlijk dus een andere sport-bh nodig”, aldus Berlei’s marketing manager Andrea Michelle. Ah, op die fiets.

Check ook deze video met zingende borsten, voor een campagne met een serieuzer doel.

Reageer op artikel:
Borsten zijn ballen in ‘s werelds meest absurde lingeriereclame
Sluiten