A. de Jong
A. de Jong Design 15 aug 2018

‘AirPods Retro’ brengen de klassieke Macintosh naar jouw oordopjes

Steve Jobs zat uren lang met zijn voeten in het toilet voordat hij Apple en de Macintosh bedacht. Het logo had aanvankelijk regenboogkleuren, die helaas verdwenen zijn. Maar met de AirPods Retro heb je dat seventies en eighties gevoel weer helemaal terug.

AirPods Retro doen verlangen naar vroeger

De AirPods Retro zijn ontworpen door ColorWare zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Ze zijn nog niet uitverkocht, maar juich niet te vroeg: de draadloze oordopjes kosten omgerekend 352 euro.

airpods retro, apple, macintosh, 1

Apple II en de Macintosh

Het design is gebaseerd op de stijl Apple II en de Macintosh. De Apple II is de eerste reeks microcomputers het bedrijf van Steve Jobs en Steve Wozniak en is van eind jaren zeventig tot midden jaren tachtig geproduceerd. De toestellen verschilden volledig van Apples latere Mac-computers en hadden hoofdzakelijk een 8 bit-architectuur. De eerste Macintosh, nog steeds in die ouderwetse computerkleur en met het gekleurde appeltje, verscheen in 1984.

De Airpods Retro worden geleverd met een oplaadbare case, waardoor je de draadloze oordopjes meer dan 24 uren lang kunt gebruiken. Mocht je geld over hebben, dan kun je ze hier bestellen.

airpods retro, apple, macintosh
airpods retro, apple, macintosh
De Apple II
Reageer op artikel:
‘AirPods Retro’ brengen de klassieke Macintosh naar jouw oordopjes
Sluiten