Jelle van Es
Jelle van Es Design 6 apr 2019

Airbnb biedt nacht in glazen piramide Louvre aan

Het Louvre is samen met de Eiffeltoren één van de bekendste gebouwen van de Franse hoofdstad. Het museum in Parijs kent vele iconische kunstwerken, waaronder natuurlijk de Mona Lisa. Dit schilderij bekijken is nogal een uitdaging, aangezien er vaak rijen toeristen voor staan met een fotocamera. Wil jij het museum een keertje voor jezelf hebben? Weet dan dat Airbnb je nu de mogelijkheid om dat te doen via een te gekke prijsvraag.

Slaap een nachtje in het Louvre via Airbnb

Voor de prijsvraag hoef je enkel naar de website van Airbnb zelf te gaan, daar in te loggen en je gegevens achter te laten. De nacht in het museum is op 30 april en geldt voor twee personen. Je kunt dus je vriend of vriendin meenemen. Je moet alleen zelf even zorgen dat je in Parijs komt, maar dat is vandaag de dag niet lastig. De enige uitdaging is dat je in 800 tekens moet uitleggen waarom jij de perfecte gast bent voor Mona Lisa. Lukt het je daar iets creatiefs op te verzinnen, dan kun je een gokje wagen. De onderstaande video geeft je alvast een beeld van wat je kunt verwachten.

Airbnb presents: A night at the Louvre | Airbnb

What if Mona Lisa could be your host for one night? This is your chance to experience the world’s most famous museum when the lights go out. Enter now to win a night at the Louvre.

Naast het feit dat je een nachtje in het museum kunt doorbrengen, staat er ook een aantal andere activiteiten op je te wachten. Zo krijg je op het moment dat het museum gesloten is een VIP-rondleiding die normaal gesproken alleen wordt gegeven aan hooggeplaatste gasten. Verder wordt er in de kamer van de Mona Lisa een soort woonkamer gemaakt waarbij je kunt genieten van een lekker drankje.

Airbnb louvre

Daarna kun je dineren met de Venus of Milo op de achtergrond en eindigt de avond met een akoestisch concert in de kamer van Napoleon. Kortom, het belooft een nacht te worden die je nooit zal vergeten. En uiteindelijk slaap je in de kenmerkende Piramide-koepel. Dan moet je alleen wel oké zijn met het feit dat buitenstaanders je zien liggen.

Airbnb louvre

Mocht je de prijsvraag niet winnen, probeer het dan in eenvan deze tien populairste Airbnb’s wereldwijd.

Reageer op artikel:
Airbnb biedt nacht in glazen piramide Louvre aan
Sluiten