Eindelijk eens een video die je écht uitlegt hoe je je baard glad scheert

De heren onder ons weten het: Fris en fruitig voor de dag komen is superbelangrijk en zit ‘m voor het grootste gedeelte in de blik in je ogen, je geur én je baard. En dat laatste is misschien nog wel het allerbelangrijkste als we onze broertjes van Manners mogen geloven.

Of je je baard nu het liefst helemaal kortwiekt en gladscheert of juist een nonchalant 3-dagenbaardje laat staan, het is hoe dan ook belangrijk dat je het goed doet. En hoe je dat het beste doet… dat wordt in de onderstaande how-to video even helder uitgelegd:

Goed, we weten nu dus HOE je het beste kunt scheren…

…maar het apparaat waarmee je dit doet is inderdaad minstens zo belangrijk. Een topper op dit gebied is in ieder geval de Philips Shaver series 9000. Waarom? Heus niet alleen maar omdat ‘ie er zo superstrak uitziet…

manners-how-to-philips-02

Maar natuurlijk vooral omdat ie zo smooth werkt. Hij wordt ten slotte niet voor niks het meest geavanceerde scheerapparaat aller tijden genoemd.

Ja allemaal leuk en aardig, maar wat bedoel je daar nou eigenlijk mee?

Nou, bijvoorbeeld dat dit apparaat tot 20% meer haartjes wegscheert en het uiteindelijke resultaat tot wel 30% gladder is dan je gewend bent bij andere scheerapparaten. Jep, zelfs als je na maanden of misschien wel jaren besluit je volle baard af te scheren heb je binnen no-time een perzikzachte huid (om maar even in Froot-termen te blijven praten).

manners-how-to-philips-01

Benieuwd wat dit apparaat in de praktijk nog meer te bieden heeft? Onze broertjes van WANT hebben ‘m onlangs al even getest door na 10 jaar (!) een baard er volledig af te scheren. Check de videoreview hier!

Oke, ik ben overtuigd!

Zo’n vermoeden hadden we al. Hebben? Bestellen kan hier!

In samenwerking met Philips

Meer Froots